Vlam vraagt jouw steun

Vlam vraagt jouw steun

Een affiche op een bord of achter het raam, op een goed zichtbare locatie kan het verschil maken om die extra kiezers te overtuigen! 
Bij de vorige stembusgang in 2012 hadden we slechts een klein aantal stemmen te kort om een vijfde zetel in de wacht te slepen. Een affiche op een bord of achter het raam, op een goed zichtbare locatie, kan het verschil maken om die extra kiezers te overtuigen! Het zou fijn zijn als dat ook bij jou zou kunnen.
Een partij als Vlam die streeft naar Veiligheid, Leefbaarheid en vooral Aandacht voor Mensen (en dieren) is broodnodig als we niet willen dat onze kleine, landelijke gemeente gerund wordt als een megabedrijf waarin redelijkheid zoek is. Vlam wil Zemst een bestuur geven dat beseft dat elke gemeenteraadsbeslissing, hoe klein ook, een impact heeft op het dagelijkse leven van de Zemstenaars. Een bestuur dat koestert wat Zemst speciaal maakt namelijk de menselijke contacten, de kleinschaligheid en het nabuurschap.
Dus wil je ons steunen door een affiche voor jouw raam te hangen of een bord te plaatsen in jouw voortuin laat het ons dan weten via info@vlamzemst.be